508

508

Upoznajte Peugeot 508. Uz mnogo izražajniji stil spoljašnjeg izgleda i sa poboljšanom unutrašnjom tehnologijom, garantovano pruža izuzetno iskustvo u vožnji.

3 RAZLOGA DA IZABERETE 508

JEDINSTVEN DIZAJN

JEDINSTVEN DIZAJN 1

JEDINSTVENO ISKUSTVO VOŽNJE

JEDINSTVENO ISKUSTVO VOŽNJE 1

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA 1

JEDINSTVEN DIZAJN

JEDINSTVEN DIZAJN

Peugeot 508 se ističe modernim dizajnom. Silueta je naglašenije strukture, znak lava se nalazi u samom središtu maske, branici odražavaju veću snagu i čvrstoću, dok je izgled svetala naglašen full LED tehnologijom . Ispunjen snagom, potpuno moderan, ovaj Peugeot sedan privlači poglede na svakom koraku.

JEDINSTVENO ISKUSTVO VOŽNJE

JEDINSTVENO ISKUSTVO VOŽNJE

I upravljanje i akustika Peugeot-a 508 svedoče o stručnosti Peugeot-a kada su u pitanju vozne performanse. Komponente visokog kvaliteta za vezu auto-tlo u interakciji sa veoma efikasnim motorima u rasponu od BlueHDi dizel motora do Hybrid4 motora, kao i izbor manuelnog ili 6-stepenog automatskog menjača pružaju jedinstveno zadovoljstvo u vožnji. Izaberite izuzetno svestranu verziju 508 Hybrid4 koja je najbolja u pomenutom rasponu kao i centralnu konzolu koja omogućava najveće doživljaje u vožnji birajući između režima: Auto, Sport, 4WD i ZEV.

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Unutrašnjost Peugeot-a 508, korišćeni materijali i briga o svakom detalju doprinose vrhunskom doživljaju i poboljšanoj udobnosti. Dodajte ovome i inovativnu tehnologiju koja olakšava vožnju. Preko 7“ ekrana na dodir imate pristup displeju u visini pogleda, kameri za pomoć pri parkiranju, detektoru mrtvog ugla i satelitskoj navigaciji čime je bezbednost dodatno poboljšana.

OTKRIJTE I