108

108

Peugeot 108 je kompaktan gradski automobil koji odiše elegantnim i šik dizajnom. Njegov izražajan pogled, odvažne linije, brojne mogućnosti personalizacije, kao i oprema vrhunske tehnologije, pružaju svojstven identitet ovom gradskom automobilu, billo da je reč o vozilu sa standardnim ili pokretnim krovom.

4 RAZLOGA DA IZABERETE PEUGEOT 108

ELEGANTAN I ŠIK DIZAJN

ELEGANTAN I ŠIK DIZAJN

Peugeot 108 je jedinstven spoj mode i šika.
Ovo je pravi gradski automobil prefinjenog izgleda jer karoserija koja odiše dinamičnim linijama na prvi pogled privlači pažnju.
Peugeot 108 sa osam različitih boja, sedam različitih šara kao i sa različitim unutrašnjim dizajnima nudi Vam brojne mogućnosti kako biste dali lični pečat Vašem vozilu i tako ispunili sve Vaše želje!
108 TOP! ima mrežasti pokretni krov velikih dimenzija, pa tako možete uživati u vožnji na jedan drugačiji način.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA 108

Svako može da kreira svoj PEUGEOT 108!

Peugeot 108 pruža brojne mogućnosti kako bi se prilagodio Vašim željama i Vašoj ličnosti. Sa osam različitih boja, sedam različitih šara kao i sa različitim unutrašnjim dizajnima omogućava da date lični pečat Vašem vozilu!
Na Vama je samo da zadovoljite Vaš stil tako što ćete izabrati boje, materijale, spoljašnje i unutrašnje detalje, do sada neviđene kada je reč o jednom ovakvom vozilu, a za 108 TOP, možete izabrati čak i boju krova u crnoj, sivoj ili crveno-ljubičastoj boji!

Sa svim tim detaljima, zasigurno ćete se razlikovati u gradskoj vožnji!

MIRROR SCREEN

MIRROR SCREEN

Zahvaljujući funkciji Mirror Screen, koristićete aplikacije sa pametnog telefona koje su kompatibilne sa Android Auto*, Apple CarplayTM*, ili MirrorLink®* aplikacijama, direktno na velikom ekranu na dodir**.

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Peugeot 108 je opremljen kamerom za kretanje unazadi, koja će Vam pomoći da se parkirate u svakoj situaciji samo jednim pogledom na nju.
Sistem otključavanja i zaključavanja vrata kao i pokretanja vozila bez ključa (ADML)i, omogućava otključavanje i zaključavanje vrata ali i pokretanje vozila samo jednim pristiskom na dugme Start/Stop.