308

308

Dizajneri i inženjeri Peugeot brenda osmislili su odvažno, intuitivno i moderno vozilo, elegantnog dizajna.

4 RAZLOGA DA IZABERETE 308

PEUGEOT i-Cockpit

PEUGEOT i-Cockpit

BESPREKORAN DIZAJN

BESPREKORAN DIZAJN

EFIKASNOST

EFIKASNOST

KVALITET

KVALITET

PEUGEOT i-Cockpit

PEUGEOT i-Cockpit

Ulaskom u novi Peugeot 308, vozač stupa u pravi tehnološko-intuitivni cockpit koji krasi inovativna i praktična arhitektura: Peugeot i-Cockpit je osvojio nagradu za najlepšu unutrašnjost automobila. Ova nagrada mu je dodeljenja na 29. Međunarodnom sajmu automobila.
Opremljen je malim volanom, displejom u visini pogleda prefinjenog dizajna, kao i visoko postavljenom centralnom konzolom, sa ciljem da odgovori na veoma zahtevne tehničke uslove vozačke pozicije.
Opremljen je i velikim ekranom na dodir od 9,7 inča. Ovaj uređaj omogućava intuitivan pristup brojnim funkcijama i aplikacijama koje nudi novi Peugeot 308.

BESPREKORAN DIZAJN

PEUGEOT i-Cockpit

Novi Peugeot 308 se ističe besprekornim stilom kakav se do sada nije mogao sresti u svetu automobila. Svojim zategnutim linijama, preciznim prelazima, atletskim oblicima, novi Peugeot 308 ukazuje na efikasnost i lakoću. Kabinu krase elegancija tehnološkog dizajna i posebno dobra obrada, a prednji deo krase prostranost i jednostavan raspored.

EFIKASNOST

EFIKASNOST

Novi Peugeot 308 od samog početka prati glas o postizanju dobrih performansi u pogledu poštovanja životne sredine i visokokvalitetnog držanja na putu. Stroga posvećenost radu na redukciji težine vozila dovela je do smanjenja od 140 kg u odnosu na prethodni model.

Njegova silueta donosi izuzetnu aerodinamiku dok novi motori donose sasvim novi nivo efikasnosti, uz potrošnju od svega 3,1 l/100 km i emisiju CO2 manju od 82 g/km.

KVALITET

KVALITET

U svakoj fazi konstrukcije novog modela Peugeot 308, posebna pažnja je posvećena postizanju besprekornog kvaliteta. U srži njegovog genetskog koda je luksuzni karakter uočljiv već na prvi pogled u svakoj vrsti korišćenog materijala i obradi svakog detalja.

OTKRIJTE I