NOVI 308

 308

NOVI 308

Redizajnirano kompaktno vozilo, PEUGEOT 308 ima sve dokazane kvalitete kako biste doživeli nezaboravnu vožnju.

NOVI 308, ČIST DIZAJN

Novi 308 1

KARAKTER I DINAMIČNOST

Na prvi pogled, primetićete snažan karakter PEUGEOT-a 308. Novi izgled njegove prednje strane ističe se znakom Peugeot lava, a nove felne Zyrcon 16” i doprinose njegovoj eleganciji. Novi PEUGEOT 308 ima i novi svetlosni potpis integrisan u nove halogene farovei.

peugeot-308-2017-442-fr.287282.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT®, NOVO ISKUSTVO, NOVE SENZACIJE

Enterijer sa PEUGEOT i-Cockpit-om® je dizajniran u cilju vašeg zadovoljstva. Doživite intenzivnu i instiktivnu vožnju zahvaljujući kompaktnom upravljaču, instrument tabli u visini pogleda i novom velikom ekranu na dodiri. Ali to nije sve! Doživite još veće uzbuđenje sa Hi-Fi Denon paketomi funkcijama Driver Sport Pack-ai.

NOVI 308 GT LINE, SPORTSKI DIZAJN

NOVI 308 GT LINE, SPORTSKI DIZAJN 1 1
NOVI 308 GT LINE, SPORTSKI DIZAJN 1 2
NOVI 308 GT LINE, SPORTSKI DIZAJN 1 3

DRUGAČIJI STIL

Sa svojim prefinjenim dizajnom i veoma kvalitetnim materijalima, novi PEUGEOT 308 GT Line potvrđuje svoj sportski ali u isto vreme prefinjen stil. Zaista ćete uživati u TEP/tkanina Oxford Mistral enterijeru sa crvenim šavovima, kožnom upravljaču i aluminijumskim završnim obradama.

APSOLUTNA KONEKCIJA

Olakšajte sebi putovanje zahvaljujući najnovijim pomoćima u vožnji i 3D navigaciji povezanoj za Internetom, sa funkcijom prepoznavanja galasa. Da biste u potpunosti uživali dok se vozite, povežite vaš pametni telefon sa ekranom na dodir zahvaljujući funkciji Mirror Screen Triple Playi.

NOVI 308 GT, UTVRĐENI IDENTITET

PREVAZIĐITE STANDARDE

PREVAZIĐITE STANDARDE

Dozvolite da vas zavede novi PEUGEOT 308 GT i njegov utvrđeni karakter. Smanjen klirens doprinosi njegovom elegantnom držanju. Za dinamičnu vožnju koristite Driver Sport Pack koji se nalazi u standardnoj opremi.

ZAMIŠLJEN DA SE PRILAGODI

ZAMIŠLJEN DA SE PRILAGODI

Budući da je sportski tip na svim poljima, novi PEUGEOT 308 GT ima ekskluzivne motore kao što su THP 205 S&S BVM6 motor i i novi BlueHDi 180 S&S EAT8iradi boljih performansi i efikasnosti.

GALERIJA